Loading... Please wait...

Allies of Humanity, Book One (Bulgarian ebook)

$9.95
SKU: ebook - ISBN: 978-1-884238-95-6
Qty
  СЪЮЗНИЦИТЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО, КНИГА ПЪРВА - (The Allies of Humanity, Book One - Bulgarian Edition)

   

   ...Преди повече от 20 години, група индивиди от няколко различни свята, се срещат на тайно място в нашата слънчева система, близо до Земята, с цел да наблюдават извънземната Интервенция, която се осъществява тук. От тайното си наблюдателно място, те са имали възможността да определят и идентифицират организацията и намеренията на тези, които посещават нашия свят, както и да наблюдават техните действия. Тази наблюдаваща група, нарича себе си ”Съюзници на Човечеството”.

  ТОВА Е ТЕХНИЯ ДОКЛАД

  Документите на Съюзниците на Човечеството представят нови и тревожни разкрития за тайната извънземна Интервенция, затова как тя извлича полза от човешките конфликти, от религиозните спорове и от унищожаването на природната среда, както и от бъдещо разделение и контрол върху човечеството. Пристигането на намесващите се сили отвъд нашия свят във време на огромни промени, представлява най-значителното събитие в човешката история и най-голямото предизвикателство за оцеляването и свободата на човешкото семейство.

  Тази разтърсваща комуникация от нашите съюзници във Вселената, която сега се разпространява по света, представлява дълбок зов към човешката сила, съюз и нашето присъединяване като свободна раса във Великата Общност на интелигентния живот.

  Документите на Съюзниците на Човечеството разкриват огромния праг, пред който се изправя човечеството в срещите му с интелигентния живот във Вселената и нуждата на човечеството да установи свои Правила на Поведение и Етичност на Контакта, засягащи всички, които ще се опитат да си взаимодействат с този свят сега и в бъдещето.

  This product hasn't received any reviews yet. Be the first to review this product!

  Write your own product review

  View Cart Go To Checkout